Dublu campion national fitness

Sunt un atlet în vârstă de 18 ani,am început să mă antrenez acum 4 ani de zile și prin acest sport,după foarte multa munca și pasiune, am reușit să devin campion national în fitness. Tony Saik are o inaltime de 178 cm .

Visul meu este să schimb viața multor persoane care au nevoie de îndrumare.Acest scop îl am încă de la început,când eu am fost lipsit de orice informație .

Online Training/Plan Alimentar Personalizat
Pentru ca sunt atestat si ca antrenor de Fitness, pot concepe si planuri de antrenament personalizate in functie de nivelul tau pe care le poti executa in sala de fitness.
De asemenea pot concepe si un plan alimentar in functie de scopurile tale care sa te faca sa ajungi in cea mai buna forma a ta.

Cod reducere : TONY12

crossfit_svg1
Proteina

Un macronutrient de baza,organismul are nevoie de el pentru a produce enzime,hormoni si alte substante chimice.Proteina repara muschii si tesuturile deteriorate,prevenind catabolismul muscular si stimuleaza cresterea musculara.

Creatina

Este un compus natural ce se produce in corpul nostru,se poate absorbi si din alimente precum carne,oua,peste.Suplimentarea cu creatina creste aceasta rezerva din organism si imbunatateste forta musculara,crescand eficienta antrenamentelor tale.

Multivitamine

De vitamine si minerale corpul nostru are mare nevoie,insa nu le poate produce.Multivitaminele sunt cele care mentin sistemul imunitar puternic si previn deficientele,mai ales daca nu ai o alimentatie bogata si variata.

Omega 3

Sunt nutrienti pe care ii obtinem din alimente,ajuta foarte mult la mentinerea unui sistem sanatos.Sunt esentiali pentru a trai si au un efect antiinflamator,asa ca va preveni accidentarile dar si problemele precum:Colesterol crescut,Depresie,Bolile de Inima,Alzheimer etc.

DUBLU CAMPION NATIONAL LA FITNESS

calisthenics trainer

Ce zic oamenii despre programele mele

5/5