Program începători cu exepriență

5.00(1 Ratings)

Planuri de antrenament explicate video:

Fiecare dintre programele mele de antrenament este conceput pentru a îți atinge obiectivele tale în calisthenic și fitness, făcând călătoria ta către o sănătate mai bună cât mai eficientă și ușor de înțeles posibil. În acest program vei găși un link privat la care doar tu ai acces unde îți este prezentat fiecare Exercițiu din program.

Coaching și îndrumare de specialitate:

Am studiat foarte bine cum funcționează corpul uman și am urmat studii private că să pot înțelege care sunt cele mai eficiente metode de antrenament și cum se antrenează sportivii de performanță. Simplu de înțeles însă nu la fel de structurat precum

Cursul Complet:

În acest antrenament ai doar pauzele generale și câteva sfaturi de alimentație,însă lipsesc principiile forței și antrenamentele de tip skills,de asemenea nu ai posibilitatea de antrenament cu greutăți, este strict bazat pe calisthenics ( cu greutatea corpului ).

Convenabil și accesibil:

Cu programul acesta te poți antrena din confortul casei tale sau la sala, în stil calisthenics ( doar cu greutatea corpului ).

Rezultate garantate:

Sunt atât de încrezător în programele meme încât ofer o garanție de rezultate de 100%. Dacă nu vezi rezultate în ciuda faptului că urmărești programul,cu siguranță voi lucra personal cu ține că să te pot ajută în detaliu.

149,00 lei

Un curs de

Materiale incluse

  • Planuri de antrenament explicate video
  • Coaching și îndrumare de specialitate
  • Simplu de înțeles
  • Convenabil și accesibil

Etichete